Nationale Draagvlakdag

25 nov 2011 | communicatie, creativiteit, organiseren

Vandaag is Nationale Draagvlakdag. Overal in Nederland wordt extra aandacht besteed aan het scheppen, vinden, verbreden en verstevigen van draagvlak. In vergaderzalen en wandelgangen, bij koffieautomaten en postvakken, zelfs bij de handoekdispensers en in de fietsenstallingen; iedereen is vandaag gefocust op draagvlak. Mooi, als we zo’n dag eens met z’n allen bezig zijn met hetzelfde.
Het is natuurlijk allemaal in het teken van de Landelijke Week van het Draagvlak. Het bleek helemaal niet moeilijk, om brede steun te verwerven voor dit initiatief. Overheden en bedrijven hebben de handen ineen geslagen om er een succes van te maken. De ideeën kwamen van alle kanten, om over de fondsen nog maar te zwijgen. Met zoveel support zal het draagvlak in Nederland snel vaste voet aan de grond krijgen.
Tenslotte wil de Landelijke Stichting voor Draagvlak (LSD) graag een oproep doen aan al haar contribuanten. Er is inmiddels zoveel draagvlak verzameld dat er ruimte is voor nieuwe initiatieven. Ideetjes en plannetjes zijn ruim voorhanden, maar in de categorieën visie en uitvoering is de spoeling nog dun. Vraagt u zich eens af: waaraan wil ik dat mijn draagvlak wordt besteed?

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer: