Kort kort lang; wat is wijsheid?

29 okt 2010 | communicatie, klantgerichtheid, leiderschap, ondernemen, organiseren

Meestal houd ik ze kort, mijn blogs. Van kop tot staart tweehonderd woorden die je even leest terwijl je je koffie roert. Soms maak ik er meer werk van en dan noem ik het een column. Nog altijd goed te behappen, maar je moet er even de tijd voor nemen.
Mijn nieuwste column gaat over verschil maken, opvallen, er uit springen. En hoe je dat doet, als alles op alles lijkt. Hij is mee ingegeven door een lezing van Professor Barry Schwartz aan de UU in 2009. De auteur van “The paradox of choice” introduceerde daar het begrip Practical Wisdom. Daar kon ik wel wat mee. Enfin, lees zelf maar: Maak het verschil, wees het verschil.
(Margreet de Heer maakte voor Trouw een leuke strip over de lezing van Schwartz)

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer: