Selecteer een pagina

Lees dit goed, want ik schrijf het maar één keer. In mijn volgende boek maak ik plaats voor jou. Schrijf een korte en pakkende blogpost onder de titel “Beweging in de zaak”, publiceer die en maak mij er op attent. De tien meest originele, creatieve of inspirerende mini-blogs neem ik op in mijn blogboek. Zo kun je co-auteur worden van mijn volgende uitgave, die in dit najaar verschijnt.
De voorwaarden zijn eenvoudig: De titel is gegeven. Het onderwerp is aan jou. De lengte van je blog is minimaal 150 en maximaal 225 woorden (inclusief de titel). Ik ben de jury en ga over alles, behalve over jouw tekst. Daarvan blijf ik af. Inzenden kan via e-mail, twitter, facebook, linkedin, etc. tot en met 31 juli a.s. Door in te zenden geef je me copyright voor het boek.
Bij opname van jouw blog in mijn boek krijg je een royale bronvermelding, inclusief je webadres. Verder natuurlijk een auteursexemplaar en een uitnodiging voor de boekpresentatie. Laat je inspireren en inspireer anderen. Ik kijk uit naar je inzending.

Deel dit