Mastodon

Drie dingen om druk mee te zijn tot september

25 mei 2010 | leiderschap, ondernemen, organiseren

Niks zakelijke zomerslaap (column)
Mei is al veel vrij en juni een lange aanloop naar vakantie. Lente en zomer trekken ons naar buiten, weg van ons werk. Als we niet oppassen, rollen we regelrecht een zakelijke zomerslaap in. Ooit waren er jaren dat het wel heilzaam was; zomers even de druk van de ketel. Die tijd is wel voorbij. Half Nederland op vakantie betekent niet …. lees verder…

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer:

Tevroegpensioen

Tevroegpensioen

Ik was er wel klaar mee. Met bedrijven en organisaties, met adviseren, trainen en interimmen. Met het gedoe. Dacht ik. En...

Lees meer
Zo ene

Zo ene

Als ik me buk valt m’n bril in de wcStaat er drie plakjes, dan vind ik er maar tweeMoet er eentje kotsen, dan heb ik net...

Lees meer
Wachten op post

Wachten op post

Dat je zó kunt wonen. Dat je zó kunt leven. Charles en ik moeten beiden hetzelfde gedacht hebben, terwijl we rondliepen in de...

Lees meer