Selecteer een pagina

Wij van DureBedrijfsnaam doen er alles aan, om U van UwOrganisatie ervan te overtuigen, dat we met een team van specialisten op elk denkbaar gebied oplossingen hebben voor al uw problemen en dat onze goed opgeleide adviseurs allemaal beschikken over expertise, deskundigheid én ervaring met diverse projecten, bij vrijwel alle multinationals die u kent, maar ook bij kleine ondernemingen, zodat wij terecht mogen zeggen, dat wij van alle markten thuis zijn. En wij denken dat u dat nog gelooft ook.
De meerderheid van de Nederlandse ondernemers werkt tegenwoordig alleen, in z’n uppie, solo. Dat is de tijd en de toekomst en daar raken we langzamerhand aardig aan gewend. Het is dus nergens voor nodig om te doen alsof je met heel veel bent. Alleen kan ook nog eens heel aantrekkelijk zijn voor de klant. Bedenk zelf maar eens snel vijf goede redenen waarom.
Ik van BewegingindeZaak steek niet onder stoelen of banken dat ik alleen ben. Trouwens hoezo alleen? Ik ken de halve wereld aan goeie andere alleners. En als het nodig is komen we met z’n allen. Maar wat mij zelf betreft, dit is het en daar moet u het maar mee doen.

Deel dit