Mastodon

Afwerken

21 aug 2009 | organiseren, verkoop

Luis Suarez traint vandaag gewoon weer. Net als morgen, en volgende week een dag of vijf plus het grootste deel van de rest van zijn tijd. Tussen het trainen door speelt hij af en toe een wedstrijd om echt te kunnen scoren. Maar zijn agenda is gevuld met trainen. Urenlang afwerken op het doel.
Lowie Leasebak speelt elke dag een paar wedstrijden. Net als Luis moet hij telkens weer scoren en wordt hij uitgefloten als dat niet gebeurt. En net als Luis gaat hij volgende week ook trainen. Maar het is zijn enige verkooptraining van dit jaar. En die van vorig jaar is er trouwens bij ingeschoten.
Elke topsporter weet dat de wedstrijd wordt gewonnen op het trainingsveld en in het krachthonk. Een doelpunt is gewoon schot nummer 1783 en aan de finish van de honderd meter gaan kilometers vooraf. Verkopers kun je niet elke week in een trainingszaal stoppen. Maar iets meer structurele aandacht voor de warming-up zou geen kwaad kunnen.

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer:

Tevroegpensioen

Tevroegpensioen

Ik was er wel klaar mee. Met bedrijven en organisaties, met adviseren, trainen en interimmen. Met het gedoe. Dacht ik. En...

Lees meer
Zo ene

Zo ene

Als ik me buk valt m’n bril in de wcStaat er drie plakjes, dan vind ik er maar tweeMoet er eentje kotsen, dan heb ik net...

Lees meer