Zo’n beetje week

31 aug 2021 | #wimst

Neem ik ham of kaas, ga ik links of rechts, moet jij of moet ik, met das of zonder, gaan we samen of alleen, wil ik koffie of thee, zal ik bellen of wachten, doe ik hem aan of uit, ga ik voor ik hard of zacht, moest ik doorgaan of toch maar stoppen en is het trouwens ik twijfel of ik wijfel?

Zo gauw het langer duurt dan een dag reken ik maar op een week. Je kunt jezelf wel voor de gek houden, maar het is net als met het weer. Buitjes gaan over, maar met lage drukgebieden moet je geduld hebben. Koutje of griep? Aarzeling of dilemma?

Backspace en delete. Baaaaaaaaackspace. Hoe minder je schrijft, des te minder om over te twijfelen. Had je gedacht. Korte stukjes dus en veel wit. Tot het vanzelf over gaat.

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer:

Tevroegpensioen

Tevroegpensioen

Ik was er wel klaar mee. Met bedrijven en organisaties, met adviseren, trainen en interimmen. Met het gedoe. Dacht ik. En...

Lees meer