Mastodon

Zodat

5 feb 2009 | communicatie

Taal is gereedschap en sommige woorden zijn precisieinstrumenten. Bij zorgvuldig gebruik kun je er wonderen mee verrichten. Neem nou het woordje zodat.
We boren vaak onvoldoende door, diepen niet genoeg uit en schuren het niet helemaal kaal. In zakelijk verkeer is altijd haast, dus we pakken iets aan, prikken er even in en geven er dan snel een klap op. Het “hangt” en we gaan verder, maar niemand ziet dat we geen plug gebruikt hebben. Prutswerk.
U wilt uw mensen trainen. Wij verzorgen uw drukwerk. Uw project moet gemanaged worden. Wij hebben de kennis in huis. U doelstelling is groeien. Ons netwerk is uitgebreid. Overal waar hier een punt staat, kunt u een komma plaatsen, gevolgd door het woordje zodat……en een vraagteken. Zodat…..even nadenken….zodat u te horen krijgt waar het echt om gaat, wat er achter zit en waar het werkelijk om draait.
Zodat is gereedschap waarmee u indruk maakt. En vrienden.

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer:

Tevroegpensioen

Tevroegpensioen

Ik was er wel klaar mee. Met bedrijven en organisaties, met adviseren, trainen en interimmen. Met het gedoe. Dacht ik. En...

Lees meer
Zo ene

Zo ene

Als ik me buk valt m’n bril in de wcStaat er drie plakjes, dan vind ik er maar tweeMoet er eentje kotsen, dan heb ik net...

Lees meer