WAT. ALS. IK.

4 sep 2013 | coaching, ondernemen, zelfmanagement

Inspiratie komt uit onverwachte hoeken. Maar meer uit de ene dan uit de andere, dus het helpt als je je “hoeken” kent. Sommige bloggers inspireren meer dan anderen. Matthew McEwan (Tiny Buddah) is er een van. Vanmorgen prikkelde hij me met One Question…

“What would happen if I did….?” Ik heb het afgekort tot: “Wat als ik…….?” Eenvoudiger kunnen we het niet maken. Drie woordjes, die op een prachtige manier uitdrukken hoe je nu verantwoordelijkheid kunt nemen voor je toekomst. Drie woordjes die het begrip proactiviteit concreet en praktisch maken. Wat. Als. Ik ? Alles is mogelijk (of onmogelijk) als je begint bij en met jezelf.

Wat als ik vandaag mijn agenda vrijmaak voor….. (En wat als ik dat niet doe?)
Wat als ik hem nu vertel hoe ik denk over …. (En wat indien niet?)
Wat als ik vanaf nu elke dag….. (En als ik dat niet doe, wat dan?)

Je kunt anderen helpen door ze deze vraag aan te reiken. Je kunt ook beginnen bij jezelf.

Wat als ik nu stop met deze blogpost? Waarom zou ik hem nog langer maken?

Ook WAUWManagement

foto Ewen Roberts

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer: