Mastodon

Test test test

5 mei 2009 | ondernemen

Het beste marktonderzoek is gratis. Het duurt een uurtje, een paar dagen, een week hooguit, er komt geen rapport, u heeft er geen bureau voor nodig. Het geeft waardevolle informatie en het kost u vrijwel niets. U moet er alleen wel de moeite voor nemen. U, ja uzelf.
Neem uw nieuwe idee of concept onder de arm en ga ermee de hort op. Bel uw klanten of u vragen mag komen stellen. (Bij u uitnodigen voor een brainstorm werkt trouwens ook fantastisch). Laat ze weten dat het nog pril is en maar half ontwikkeld, maar dat u juist graag commentaar en suggesties krijgt. Bedank ze voor het meedenken en beloof ze dat ze de eerste zijn als het klaar is.
Van rondjes draaien en navelstaren maak je innovaties niet beter. Uw klanten kennen uw product beter dan u. Laat ze mee-ontwikkelen.

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer:

Tevroegpensioen

Tevroegpensioen

Ik was er wel klaar mee. Met bedrijven en organisaties, met adviseren, trainen en interimmen. Met het gedoe. Dacht ik. En...

Lees meer
Zo ene

Zo ene

Als ik me buk valt m’n bril in de wcStaat er drie plakjes, dan vind ik er maar tweeMoet er eentje kotsen, dan heb ik net...

Lees meer