Selecteer een pagina

Toegegeven. Ik zelf blog ook nooit op zondag. Of op zaterdag. Het weekend blogvrij is lang mijn motto geweest en ik merk dat dit opgaat voor meer van ons. In mijn google reader is het dan ook veel stiller in het weekeinde dan tijdens de drukke werkweek. De paar blogposts die zich dan als rss-update aanbieden krijgen ook meer aandacht dan gebruikelijk. Daar stond ik even bij stil. Gezien en gehoord worden is dus ook op die manier een kwestie van timing.
Wat vindt u? En wat doet u? Leest u zakelijke blogposts in het weekeinde? Schrijft u zelf “voor de zaak” op zaterdag of zondag? Of houdt u bewust virtuele winkelsluiting? Ik ben benieuwd of u dit leest, wanneer u dit leest en of het weekeinde misschien meer meer reacties oplevert dan anders. En trouwens, op het moment dat u dit leest loop ik in het bos. Dit stukje schreef ik namelijk al op vrijdag.

Deel dit