Last van veel geld?

19 apr 2012 | communicatie, leiderschap, ondernemen, zelfmanagement

Heb je ook een slechte verhouding met geld? Diep van binnen. Word je ook geplaagd door twijfels en vooroordelen bij het maken van winst, bij geld verdienen? Heb je ook last van je uurtarief? Als je met de klant praat Geeft allemaal niks, want er is hoop aan de horizon. Hoop in je mailbox, beter gezegd.

We kenden ze al uit Amerika en in Nederland schieten ze nu ook uit de grond. De businesscoaches die je willen leren om snel en veel geld te verdienen. Ze sturen je hele lange mails over hun businessboostprogramma’s met workshops, e-books, seminars en podcasts. Het eerste wat ze je gaan leren is dat geld verdienen en winst maken OK zijn. Helemaal OK.  Dat om te beginnen. De rest komt daarna. Wat dat jou kost lees je helemaal aan het einde. Net als bij telsell.

Natuurlijk. Je moet een gezonde relatie met geld hebben om ondernemer te kunnen zijn. En je  moet goed geld verdienen als je behoorlijk wilt ondernemen en een beetje lekker leven. Maar ondernemers zijn veel minder met geld verdienen bezig dan de meeste mensen denken. Ze zijn bezig met doen waar ze goed in zijn. En dat voor nog meer klanten en steeds weer beter. De relatie met geld – hún relatie met geld – is vanzelfsprekend.

Hoe gaat het tussen jouw en geld? Heb je een relatie of een fixatie? Geld is vooral middel. Als je het teveel je doel maakt word je armer.

 

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer: