Kiekeboe ondernemer!

4 jun 2015 | communicatie, marketing, presenteren

Je snapt het niet. Dan word je zelfstandig ondernemer om lekker te kunnen doen wat je leuk vind. Om nooit meer anoniem, in het gareel, achter een gevel, voor een ander te werken. Om jezelf te kunnen zijn en je talent maximaal te kunnen inzetten. Als mens. Als professional. En dan ga je vervolgens gedragen als een bedrijf. Met een website, een visie en een missie, een contactformulier. ¨Wij van Gerrit Jansen vinden kwaliteit…..¨ Bij ons vindt u een groot assortiment…..¨ Onze tevreden klanten…… Zakelijk verstoppertje spelen is het.

Als het goed is, zie ik in een oogopslag dat je zelfstandig professional bent. Aan je bedrijfsnaam, aan je kaartje, aan je presentatie, je auto, je omgangsvormen. Maar waarom doe je dan zo je best om dat te verbergen op het internet? Je website met vaagpraat, zonder Wie-Is-pagina, zonder je foto zelfs, zo glad en gelikt dat ik er  niets bij voel. Ja, verveling. Waarom twitteren met je bedrijfsnaam en logo. Ik zíe je niet eens in m’n timeline..

Kiekeboe ondernemer! Komt eens uit je schuilplaats. Laat je zien; je hele authentieke geloofwaardige zelf, je gezicht en je gevoel en je drijfveren. Laat me zien waar je voor staat, wat er anders moet, beter kan, slimmer en mooier. In gewone mensentaal, met een plaatje van jezelf en praatje waarvan ik het warm krijg. Naar buiten, naar buiten…

 

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer: