Mastodon

Jouw leven in het teken van..

16 feb 2011 | communicatie, leiderschap, presenteren

Stel, je belandt in Toomler Amsterdam. Op een maandagavond bij standupinspiration.com. Stel, je hebt je stoute schoenen bij je. Of een paar vrienden die je over de streep duwen. Stel, je klimt op het podium en pakt de microfoon. Wat ga je zeggen?
Ik zag het filmpje van het optreden van Frank Los over zijn transparante kerk. In twee minuten zet hij zichzelf neer, met zijn plastic kerk en met zijn overtuigingen. De reactie van het publiek is veelzeggend. Dominee Frank heeft zijn zieltjes wel binnen.
“Nu jij”, duw ik je naar voren. “Vertel ze jouw verhaal. Niet wat je doet en al helemaal niet hoe goed. Maar dat waar je voor staat en tot je dood toe voor gaat. Tracteer ze op hét verhaal van je leven.”
Wat is jouw levenswerk? Wat komt er op je zerk?

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer:

Tevroegpensioen

Tevroegpensioen

Ik was er wel klaar mee. Met bedrijven en organisaties, met adviseren, trainen en interimmen. Met het gedoe. Dacht ik. En...

Lees meer
Zo ene

Zo ene

Als ik me buk valt m’n bril in de wcStaat er drie plakjes, dan vind ik er maar tweeMoet er eentje kotsen, dan heb ik net...

Lees meer
Wachten op post

Wachten op post

Dat je zó kunt wonen. Dat je zó kunt leven. Charles en ik moeten beiden hetzelfde gedacht hebben, terwijl we rondliepen in de...

Lees meer