Selecteer een pagina

Inspiratie voor het oprapen

7 sep 2010 | creativiteit

Laat jezelf kletsnat regenen. Koop een architectuurtijdschrift. Eet een kumkwat. Neem een bureau op een andere afdeling en beantwoord al je mails vandaag telefonisch. Lees de Telegraaf (al is het maar online), bezoek een dorpsmuseum en koop iets in die oude manufacturenwinkel. Luister naar radio5, of naar BBC worldservice, ruim je zolder op, of bedenk een vegetarisch recept. Blijf een halte langer zitten, neem de post mee voor de buren, schrijf iemand een brief, met pen en papier en doe de afwas weer eens met de hand. Scheur uit elk tijdschrift dat je in huis hebt één (1) adverentie die aanspreekt en maak er een collage van. Verzamel zes dingen in huis om morgen weg te gooien, slaap in een ander bed, sta om 5 uur op, maak een ochtendwandeling en neem de trein terug. Ook inspiratie is transpiratie.

1 Reactie

  1. Mieke Siemons

    Tralala… zing zo vals als je kan, huppel naar je werk, eet een stuk taart ipv je ochtendboterham, speel mee met de kinderen op straat, schilder met je vingers, glimlach naar iedereen die je vandaag tegenkomt en en….

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer:

Wonderland

Wonderland

Op deze dag in 2004 kreeg ik een exclusieve rondleiding in het Frits Philips Muziekgebouw in Eindhoven, door directeur Wim...

Lees meer