Hoe MVO zijn jouw ideeën?

5 feb 2013 | creativiteit, ondernemen, schrijven

Recycle je wel genoeg? Je betere ideeën bedoel ik. Hergebruik je ze wel voldoende, of bedenk je telkens weer iets nieuws?

Al te vaak betrap ik jou, en mezelf trouwens net zo goed, op het heruitvinden van het wiel. Terwijl mooie vindingen, die eerder of elders fantastisch werk deden, staan te roesten in onze ideeënberging, staan we zelf tot ‘s avonds laat in ons mentale schuurtje weer iets nieuws in elkaar te knutselen. Zonde! En zakelijk onverantwoord. Niet echt MVO; Meervoudig Vernuftig Ondernemen.

Ik ga het goede voorbeeld geven. Vanaf nu recycle ik wekelijks één oude blogpost. Ook omdat herhaling de kracht is van communicatie en de meeste lezers nieuw zijn. Mocht je dus iets herkennen, dan klopt dat en dan werkt het dus. Deze blogpost is trouwens ook niet nieuw.

 

Vaker lezen of direct toepassen in jouw organisatie? Volg, mail of bel me.

Deel dit met

3 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer:

Tevroegpensioen

Tevroegpensioen

Ik was er wel klaar mee. Met bedrijven en organisaties, met adviseren, trainen en interimmen. Met het gedoe. Dacht ik. En...

Lees meer