Gewoon je zin krijgen

14 apr 2010 | leiderschap, ondernemen

Voor wie echt zijn zin wil krijgen is er maar één weg. Zelf baas worden. Hoe vaak is dat niet het eindpunt van een lange discussie? Over waarom het linksom moet in plaats van rechts, groter of juist kleiner, meer of grondiger, hier wel blauw en daar juist niet geel. Samenwerken is nu eenmaal compromissen sluiten, nemen maar ook geven. Maar zo logisch als ik het hier opschrijf is het niet altijd en voor iedereen.
Vandaag heb ik weer eens honderd procent mijn zin gekregen. Het wordt echt helemaal dat wat ik voor me zag en precies zoals ik het wil. Ik heb geluisterd naar adviezen, maar uiteindelijk zelf de knopen doorgehakt. Ik loop ook risico, al het risico. Dat even voor de duidelijkheid. Wie écht zijn zin wil krijgen, die moet zijn nek uitsteken.

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer: