Fight, cry, shout or shit on somebody

5 apr 2013 | coaching, communicatie, gedrag

In mijn favorieten vind je geen groep “grappige video’s”. Ik zie ze wel eens, maar ik bewaar ze niet. Genoeg daarvan. Ik heb wel een groep “inspirerende interviews”. Daarin vind je een enkele TED-film plus een verzameling van losse film- en televisiefragmenten. Filmpjes waarop ik meestal toevallig gestuit ben. (Serendipiteit overal.) Het zijn vaak juweeltjes.

Vandaag 10 minuten uit het Vlaamse TV-programma Sporza van 2 jaar geleden. Presentator Mark Uytterhoeven en sidekick Bart Chabot interviewen op prachtige wijze Vital Heynen. Deze topcoach is de dag ervoor met zijn volleybalteam gestrand in het zicht van de finale van de Championsleague. Hij zit nog vol emotie en dat laat hij merken. Tegelijk weet hij het debacle als geen ander met humor te relativeren. De les van Vital Heynen is: “There is one thing I want you to do.” Kijk!

 

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer:

Tevroegpensioen

Tevroegpensioen

Ik was er wel klaar mee. Met bedrijven en organisaties, met adviseren, trainen en interimmen. Met het gedoe. Dacht ik. En...

Lees meer