Mastodon

De hele handel

30 apr 2010 | communicatie

Dat Jules en Renee een evenwichtige relatie hebben blijkt ook op Koninginnedag. Hij gaat in alle vroegte de deur uit met een auto volgeladen met rotzooi en zij komt er ’s avonds weer mee thuis.
Bij Patrick en Anita is het al net zo, alleen wonen ze zo klein dat zij pas een theelichtje kan kopen, als hij eerst de eierdopjes van Oma verkocht heeft.
Esther en Dick hebben de taken verdeeld: Hij gaat de avond ervoor met een krat bier plekzitten en zij brengt de spullen, maar ’s ochtends pas. Want vorig jaar had ie met z’n zatte kop voor middernacht alles al weggegeven.
Annelies heeft ook zo’n ervaring. Had ze vorig jaar een hele middag prijsjes zitten plakken, besloot Bert ’s de volgende ochtend dat ze “alles een kwartje” gingen doen.
Maar Evelien had vorig jaar het grootste dilemma. Wekenlang had ze geoefend op Eine Kleine Nachtmusik en toen kwam er ’s ochtends meteen een man een huis uit, die haar 25 euro voor die ouwe viool bood, maar dan wel onmiddellijk.

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer:

Tevroegpensioen

Tevroegpensioen

Ik was er wel klaar mee. Met bedrijven en organisaties, met adviseren, trainen en interimmen. Met het gedoe. Dacht ik. En...

Lees meer
Zo ene

Zo ene

Als ik me buk valt m’n bril in de wcStaat er drie plakjes, dan vind ik er maar tweeMoet er eentje kotsen, dan heb ik net...

Lees meer
Wachten op post

Wachten op post

Dat je zó kunt wonen. Dat je zó kunt leven. Charles en ik moeten beiden hetzelfde gedacht hebben, terwijl we rondliepen in de...

Lees meer