De gouden cirkel van het bloggen

22 sep 2014 | bloggen, identiteit en imago, veranderen

Sommige mensen bloggen om hun waar aan de man te brengen. Harde waar, zachte waar; bureaustoelen, voedingssupplementen, trainingsdagen en advocatendiensten. Ik volg ze niet. Tijdverspilling. Als ik iets nodig heb vind ik het wel. Sneller. Beter. Goedkoper.

Andere mensen bloggen dat ze iets beter weten. Hoe je meer klanten krijgt, hoe je een fietsband plakt, hoe je je werk beter organiseert en hoe je een appeltaart bakt. Tips, trucs, lijstjes, valkuilen. Sommige van die experts volg ik graag, omdat ik er regelmatig zelf niet op zou komen om er naar te zoeken.

Zelf blog ik omdat ik zie dat voor veel organisaties veranderen en verbeteren een hele opgave is. Dat het moeizaam gaat en alle betrokkenen veel energie kost. Terwijl samen veranderen – en daar leiding aan geven – ook leuk kan zijn en veel energie kan opleveren. Mits je het anders aanpakt. Ik blog omdat ik dat duidelijk wil maken aan zoveel mogelijk mensen. Wie me volgt die volgt me.

Waarom blog jij?

 

>ABONNEER MIJ OP NIEUWE BLOGS<

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer: