Mastodon

De A van Aanhaken

9 jan 2007 | communicatie

Siemens stuurde een bijzondere kalender, met prachtige panoramafoto’s van 12 wereldsteden. Maar het formaat is dat van een klein tafelbiljart en daarom moet hij aan twee haakjes hangen. En ik heb hier maar één spijker. Nu hangt hij aan een balk in de garage; beetje gemiste kans toch wel.

De A van aanhaken is waar het allemaal mee begint. Het zorgt voor de A van Aandacht uit AIDA, het Aap Noot Mies van de communicatieleer. En wat niet aangehaakt raakt, dat dringt ook niet door. Uiteindelijk gaat het er om dat u dit stukje uitleest, tot en met deze zin. Toch?

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer:

Tevroegpensioen

Tevroegpensioen

Ik was er wel klaar mee. Met bedrijven en organisaties, met adviseren, trainen en interimmen. Met het gedoe. Dacht ik. En...

Lees meer
Zo ene

Zo ene

Als ik me buk valt m’n bril in de wcStaat er drie plakjes, dan vind ik er maar tweeMoet er eentje kotsen, dan heb ik net...

Lees meer
Wachten op post

Wachten op post

Dat je zó kunt wonen. Dat je zó kunt leven. Charles en ik moeten beiden hetzelfde gedacht hebben, terwijl we rondliepen in de...

Lees meer