De 20% ROI van netwerken

6 jan 2014 | netwerken, ondernemen

Vijf van de tien vertellen thuis dat het een goede bijeenkomst was. En dat ze interessante mensen zijn tegengekomen. Het is dan al laat, dus snel naar bed en morgen weer volop aan de gang. Wel onthouden om die visitekaartjes nog eens in het mapje te doen.

Drie van de tien zijn iets later thuis. Zij hebben op de parkeerplaats nog even verder gepraat. Ze kunnen de slaap niet goed vatten, want in hun hoofd spoken de ideeën. Het zou toch wel fantastisch zijn om bij al die organisaties aan tafel te komen. Morgen wel snel toevoegen op Linkedin en even een brochure sturen.

Twee van de tien maken thuis snel een paar notities en laten het dan even rusten. De volgende morgen leggen ze de kaartjes opzij, met uitzondering van één of twee. Het duurt een paar dagen, maar dan opeens valt ze iets te binnen. Het telefoontje dat ze dan plegen, gaat ongeveer zo: “Ik herinner me waar we het toen over gehad hebben en dat je me vertelde waar je naar op zoek was. Nou moest ik opeens ergens aan denken en misschien heb je daar iets aan.”

Twee op de tien. Geen slecht rendement!

 

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer: