Selecteer een pagina

Wat zou u anders doen? Ja u, manager, ondernemer. Wat zou u anders doen als er vandaag verkiezingen zouden zijn op uw afdeling, in uw bedrijf? Als u vandaag zou kunnen winnen en uw leidinggevende positie voor de komende jaren herbevestigen. Of haar kwijtraken aan iemand die denkt het beter te kunnen dan u. (Die is er vast wel, u weet zelf wel wie.) Zouden ze u kiezen? Of voor iets heel anders?
Zo werkt het niet? Nee maar stel nou gewoon even dat……
Vanmiddag om vijf uur is de uitslag. U hebt nog een dag. Wat gaat u doen? Waar zitten uw aanhangers en waar uw campagneteam? Met wie moet u nodig nog even handen schudden? Zijn er veel zwevende kiezers in uw team of bedrijf? Waarom twijfelen ze? Wat staat er op uw poster, wat belooft u en waar staat u voor? Waar mogen ze u over vier jaar op afrekenen. Wat is uw programma?
Goeie kans dat het er om spant in de peilingen. Dat u er vandaag nog hard aan moet trekken, voor u vanavond de handen in de lucht kunt steken. Eerlijk gezegd, ik denk dat u het wel redt met al uw kennis en ervaring. Maar vergeet dit niet: van kiezers moet het altijd anders.

Deel dit