Alsjeblieft. Doe het niet zoals ik.

21 apr 2015 | acquisitie, marketing, ondernemen

Ik zou het helemaal anders doen. Niet naar mij luisteren en gewoon je eigen weg gaan. Ik zou me niet vergapen aan mijn praktijk, boeken, website of blog. Daar zit echt geen heil in voor jou. Je denkt dat ik scherts? Maar ik meen het écht. Niet doen. Niet afkijken.

Er zijn betere systemen om rijk en gelukkig te worden. Overal op het internet kun je jezelf ervoor inschrijven, voor het systeem van iemand anders. Er zijn succesformules voor gezondheid, voor geluk, voor fijne relaties en voor leuk zaken doen. Veel succesformules voor geld. Ze zijn allemaal anders en ze werken allemaal. In ieder geval voor de mensen die ze aanbieden.

Ik wens het je allemaal toe; geluk, geld en gezondheid en ik hoop dat je een systeem vindt dat werkt voor jou, bij uitstek voor jou, misschien wel helemaal alleen voor jou. Iets wat niemand anders je na kan doen, gewoon omdat je uniek bent. Dan heb je helemaal geen tijd om het uit te venten.

 

 

Deel dit met

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer: