Aangenaam afwijkend gedrag

10 jun 2011 | communicatie, ondernemen, zelfmanagement

De 8 dingen die verschilmakers anders doen
Veel van mijn werk speelt zich af rondom de leidmotieven van anderen. Datgene wat mensen drijft en het centrale en terugkerende thema is in hun bezigheden. Meestal staat dat niet op papier en vaak kost het even om het goed “onder woorden te krijgen”. De vraag die mij regelmatig wordt gesteld is: Maar wat is jouw leidmotief dan, Wim? En ook ik stotter wel eens bij het antwoord. Beweging in de Zaak? Waar gaat dat ook alweer over?
Vijf jaar geleden nam ik het besluit om ondernemer te worden. Ik had best door kunnen gaan met wat ik deed, maar ik wilde iets anders. Ik wilde bezig zijn met gedrag, omdat gedrag zo belangrijk is, in de zakelijke communicatie van mensen namens bedrijven. Het hield en houd me bezig, wat diegenen doen, die… lees verder

 

Deel dit met

1 Reactie

  1. Hans Lak

    Mooi artikel! Helemaal mee eens!

    Hans Lak
    One Person Can Make A Difference

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer: